Bli franschisetagare
Koncept

Basilicas koncept bygger på kvalitet, god service, färska råvaror och variation. Där varje restaurang ska vara unik med ett personligt koncept och sin egen charm. Våra restauranger ska utgöra en viktig del av atmosfären och miljön i de stadskärnor, gallerior och shoppingcentran där vi är etablerade.

Målgrupp

Basilicas målgrupp är hela familjen, där vår barnmeny spelar en central roll i vårt framgångsrika koncept.

Meny

Vår meny innehåller en rik variation av svensk husmanskost, italienska pizzor, färska pastarätter, tex-mex, sallader, grillrätter, barnmeny samt ett enklare kaféutbud i form av färska pastasallader, varma smörgåsar, varma och kalla drycker. Vi serverar både luncher, dagens rätt och á la carte i restaurangen. Vi erbjuder dessutom take-away i externa shoppingcentran. Utbudet varierar på olika restauranger. Det är våra franchisetagare som bestämmer vilka menyer de vill ha i sitt utbud.

Bli franchisetagare

Vill du driva din egna Basilicarestaurang? Basilica är ett franschisekoncept där du som franschisetagare får tillgång till en helt nyckelfärdig restaurangverksamhet. Allt ifrån leverantörer, menyer till inredning är redan klart för att installeras på rätt plats. Du behöver bara tänka på den dagliga driften när restaurangen väl är på plats.

Varje Basilicarestaurang har en lokal platsansvarig/franschisetagare som driver restaurangen och har stor individuell frihet att sköta verksamheten inom ramen för Basilicas koncept och riktlinjer. Basilicas huvudägare besöker kontinuerligt restaurangen för att stötta de platsansvariga/franschisetagare och kvalitetssäkra verksamheten.

Är du intresserad av att bli franschisetagare? Skicka ett mail till  så kontaktar vi dig.